Buiten- en binnen schilderwerken De Vriendt

Familiebedrijf De Vriendt, met meer dan 35 jaar ervaring, staat bekend om zijn superieure schilderwerken in Dendermonde, Hamme, Zele, Berlare, Buggenhout, Lebbeke en omgeving. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie, wij excelleren in het leveren van kwalitatief hoogstaande schilderdiensten, gebruikmakend van traditionele en ambachtelijke technieken. Onze expertise strekt zich ook uit tot behangwerken, spuitwerken, raamdecoratie en vloerbekleding, waardoor we een volledige service kunnen bieden voor zowel residentiële als commerciële projecten.

Bij De Vriendt begrijpen we het belang van een professionele afwerking. Ons team van deskundige schilders en decorateurs creëert graag uitzonderlijke interieurs die uw ruimte transformeren.
Kies dus voor De Vriendt voor een complete oplossing in en rond uw huis of bedrijf. Wij zorgen ervoor dat elk project, groot of klein, wordt uitgevoerd met de grootste zorg en aandacht voor detail.

Design sans titre 1 | Schilderwerken De Vriendt, In Dendermonde, Hamme, Zele, Berlare, Buggenhout, Lebbeke

Schilderwerken >>

Schilderwerken

Voor al uw binnen- en buitenschilderwerken, kies de expertise van specialisten in stuctechniek Aqua Sensa.
Lees meer

Raamdecoratie & Vloerbekleding >>

Raamdecoratie & Vloerbekleding

Expertise in het plaatsen van raamdecoratie, laminaatparket en diverse soorten vloerbekleding.
Lees meer

Bent u op zoek naar professionele schilders voor uw project in Dendermonde, Hamme, Zele, of Buggenhout?

Ontdek onze veelzijdige diensten in Dendermonde en omstreken, van nauwgezette binnenschilderwerken tot duurzame buitenschilderwerken. Laat Familiebedrijf De Vriendt uw woning transformeren met professionaliteit en precisie.

11062b c3b7d2f3ce38447d970ef18d1bc27d52mv2 | Schilderwerken De Vriendt, In Dendermonde, Hamme, Zele, Berlare, Buggenhout, Lebbeke

Uitmuntend in het leveren van proper en nauwkeurig werk

Bij De Vriendt is het ons handelsmerk dat u ons werk vooral ziet in de uitmuntende resultaten, niet tijdens onze werkzaamheden. Voordat we beginnen, zorgen we voor een zorgvuldige bescherming van uw vloeren, ramen, deuren en meubilair.
Onze schuurwerken worden hoofdzakelijk machinaal uitgevoerd, gekoppeld aan stofzuigers, om de overlast van stof tot een minimum te beperken. Uw comfort en tevredenheid staan bij ons voorop. Na afloop van onze werkzaamheden zorgen we ervoor dat uw ruimte netjes en schoon achterblijft – voor ons een vanzelfsprekende service.